BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-18-2008, 10:20 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2007
Model: 9700
Carrier: TMobile
Posts: 106
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry this made me crazy... the backlight doesn't off

Please Login to Remove!

8310, upgraded to Singapore Telecom Mobile Pte Ltd v4.2.2.338 / 4.2.2.184 (Chinese).

I upgraded the os couple days ago, it worked fine until today. don't know what happened, the backlight doesn't turn off automatically when my bb is not in use.

here is the symptom (bb not in use, not in charge, not connect to computer):
1. no matter the screen is locked or unlocked, the backlight on for about 5 minutes, then automatically turns off for about 5 second and then it turns on again for 5 minutes... repeat for ever.
2. even I hold the mute key to let the bb goes to standby mode, backlight goes off for a few second and then turns on again... return to situation 1...
3. backlight goes off when bb is inserted in the holster. normal.

does anyone know what happened on my bb? There is no BBLight installed. Already pulled out battery twice...

If I can't fix it, how do I re-installed the same os again? I don't want to wipe it out.

Help please. Thanks!

Last edited by fei2010 : 01-18-2008 at 10:21 PM.
Offline  
Old 01-18-2008, 10:22 PM   #2 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Thatzmister2u's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Nor Cal
Model: 9000
PIN: ups! ;)
Carrier: AT&T
Posts: 5,890
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Have you tried a hard reset? (Battery pull while the device is on). Have you recently installed any new themes?
__________________
Unlocked | AT&T BES
*gasp* Un-protected...


www.horizonwirelessonline.com - Unlocks and Repairs
Offline  
Old 01-18-2008, 10:26 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2007
Model: 9700
Carrier: TMobile
Posts: 106
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Thatzmister2u View Post
Have you tried a hard reset? (Battery pull while the device is on). Have you recently installed any new themes?
already pulled out twice...(you replied before I edited my post).
theme were all enabled when I loaded OS, actually I deleted some of theme this morning, now I only have vodafone and bbdimention. not sure when the problem started though.

btw, my service is with AT&T(cingular).

thanks.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.