BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-20-2008, 09:17 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2008
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default APN Settings - not working ... ?

Please Login to Remove!

Hello there, everyone - am a new forum member here; activated my new OEM 7290 yesterday with AT&T. I'm looking for a specific answer from other AT&T subscribers who use the APN settings on their Blackberrys. Can you tell me the correct APN settings for someone who's just activated their service with AT&T, uses the AT&T network, etc. and wasn't a Cingular "carry-over" from when the transition from Cingular to AT&T took place? I did try using "proxy" in the APN field and left the username/password fields blank, but no go. Also tried using the older Cingular APN settings ... Thanks.
Offline  
Old 01-20-2008, 09:27 AM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: BBPP
OS: 10.3.2
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,928
Post Thanks: 19
Thanked 522 Times in 507 Posts
Default

What are the TCP and APN settings? - BlackBerryFAQ.com

This may be of some help.
__________________
- Ira
Offline  
Old 01-20-2008, 11:17 AM   #3 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,913
Post Thanks: 59
Thanked 241 Times in 180 Posts
Default

Wirelessly posted (8800: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0) BlackBerry8310/4.2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

This works, new ATT or not. It is case sensitive, just as below. After you set and save it, remove yout battery and reboot the BlackBerry.

APN: WAP.CINGULAR

Username: WAP@CINGULARGPRS.COM
Password: CINGULAR1
Offline  
Old 01-20-2008, 02:52 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2008
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

That did the trick. I didn't know I had to remove the battery, then reboot. Thanks! Viva la Blackberry!
Offline  
Old 02-10-2008, 01:46 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Model: 8310
Carrier: AT&T
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Worked for me too. Finally! after a day of frustration.

Opera's support are on its website is lacking.

Thanks for the help!
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.