BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-20-2008, 02:57 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: AT & T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Windows Live

Please Login to Remove!

I have the blackberry Plan and i have been on windows live messenger for about a week now and all of a sudden it stopped letting me send messages. I can sign on and see whose online but i cant recieve or send anything to my contacts. It says a problem occurred, try later. I tried the last 2 days and it won't seem to work..Any suggestions??
Offline  
Old 01-20-2008, 03:16 PM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,018
Post Thanks: 54
Thanked 778 Times in 740 Posts
Default

Did you try pulling the battery? that seems to fix many issues.
Offline  
Old 01-20-2008, 03:23 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: AT & T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes i restored the defaults on general properties but still nothing...possibly an encoding problem???

Last edited by dp32 : 01-20-2008 at 03:30 PM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.