BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-10-2005, 01:59 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2005
Location: Peach state
Model: 8300
Carrier: verizon
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default upgraded to 4.0...now I am missing calls.

Please Login to Remove!

I have had my BB for about 2 months. I know that I am not using it to its full effect. I mean I am just not motovated to read all this info. But back to the problem at hand. MY BB is missing calls. By that I mean that it is sending them to voice mail. For example. LIke if some calls me before I use the phone to make a call then the call will not come though. It will send it to voice mail. It does this every day. I feeling like that it is resetting itself. I mean do not kno but it is weird. I do not have the data plan. I just use BB for a phone, that is it.


any info would be great.
__________________
I' m not aroggant I'm accurate.- LIL wayne
Free Terrell "peanut" grayer!!!!!!
Offline  
Old 07-11-2005, 02:53 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2005
Location: Peach state
Model: 8300
Carrier: verizon
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

help plz
__________________
I' m not aroggant I'm accurate.- LIL wayne
Free Terrell "peanut" grayer!!!!!!
Offline  
Old 07-11-2005, 01:15 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2005
Location: usa
Model: 8100
Carrier: t-mobile
Posts: 53
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

check the phone options in your profile and make sure do not disturb is set to no. if its set to yes, calls go directly into vmail.
Offline  
Old 07-11-2005, 09:11 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2005
Location: Peach state
Model: 8300
Carrier: verizon
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It Is Set To No .......anything Else
__________________
I' m not aroggant I'm accurate.- LIL wayne
Free Terrell "peanut" grayer!!!!!!
Offline  
Old 07-11-2005, 09:21 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
neutral's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Center Valley, PA
Model: Cu/Bo
Carrier: Verizon/AT&T
Posts: 171
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Mine does this as well, and I had it replaced under warranty. Now with the new device, it still does it. During these times, it'll also sometimes loose GPRS and stay in GSM mode.


I'm moving in 3 days, if I have the same issues at the new place, I'll be looking for a new device. I'm hoping it's due to lack of good reception.
Offline  
Old 07-13-2005, 01:16 AM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2005
Location: Peach state
Model: 8300
Carrier: verizon
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have no idea where it is from but on the old OS I...think...it was like 3.6 the phone worked fine. I dunno but i do not think it is reception cus i have great reception.
__________________
I' m not aroggant I'm accurate.- LIL wayne
Free Terrell "peanut" grayer!!!!!!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.