BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-13-2008, 09:51 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Model: 7290
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Added Gmail to BBerry but cannot send from Gmail

Please Login to Remove!

I was successfully able to add my Gmail address so that I get Gmail email to my bberry; however, when I reply to those messages or when I compose messages, it comes from my original address (on new compose messages, it only has to: from:, subject
Any ideas how to set this up?

thanks very much in advance
Offline  
Old 02-13-2008, 12:02 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,728
Post Thanks: 15
Thanked 500 Times in 487 Posts
Default

Wirelessly posted (8700g: BlackBerry8700/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Reply does not provide the option to edit the send using field. However, if you forward you will be able to do so. You also should have the gmail address option in send using when you compose. If this is not the case, try a hard reset. If that isn't the cure, make sure you actually have the gmail service books on the blackberry. If you do not, resend service books.
__________________
- Ira
Offline  
Old 02-14-2008, 06:04 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Model: 7290
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Secondary (gmail) mail disallowed on device

Thanks for the response. In the service book, I now see it has "disallowed" for my gmail account. How do I change or override this? This device was originally configured by my work IT to be set up for my work email.
Offline  
Old 02-14-2008, 06:34 AM   #4 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,728
Post Thanks: 15
Thanked 500 Times in 487 Posts
Default

Wirelessly posted (8700g: BlackBerry8700/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

You need to talk to your IT people. What you are seeing is because of IT policy, I believe. There is nothing you can or should try and do yourself.

EDIT: Also, I'm betting your IT people will not change it.
__________________
- Ira

Last edited by aiharkness : 02-14-2008 at 06:37 AM.
Offline  
Old 02-14-2008, 08:27 AM   #5 (permalink)
BBFAQ Sysop
 
ricpac's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Philippines
Model: 9700
OS: X 10.6
PIN: Alt+Shift+H
Carrier: GLOBE
Posts: 3,760
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i agree, we can't do anything but say "okay... of course... i understand... it's the policy..."
__________________
All your base are belong to us.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.