BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-13-2005, 08:09 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Model: 7100v
Carrier: vodafone
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Help Setting up BES on Exchange 2003

Please Login to Remove!

Im currently trying to set up up BES 3.6 on exchange 2003 but am having no successs, and was wondering if you could lead me in the right direction.

I have been told not to set up bes on the exchange server but on a remote server on the same domain.

I have tried this approach but with no luck as i keep getting a error message of MAPIINATALIZE(80040005)

Is this because i dont have microsoft exchange 2003 system manager loaded on the remote server.

Also on the remote server i have loaded Microsoft SQL 2000 when going through the installation i getting to the end it says that a database has not been created.


Any help will be greatly appreciated


cheers

alfie
Offline  
Old 07-14-2005, 02:52 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Model: 7100v
Carrier: vodafone
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

anyone
Offline  
Old 07-14-2005, 10:00 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2005
Location: Mount Prospect IL
Posts: 112
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by alfie
I have tried this approach but with no luck as i keep getting a error message of MAPIINATALIZE(80040005)

Is this because i dont have microsoft exchange 2003 system manager loaded on the remote server.

Also on the remote server i have loaded Microsoft SQL 2000 when going through the installation i getting to the end it says that a database has not been created.
More than likely. You need to use the Exchange 2003 install CDs to do a custom install on the remote server, installing only the tools (Exchange Manager.) Then install SP1 for Exchange 2003 if you're running SP1 on your Exchange server.

I'm not sure why you're getting the database error, unless it's a permissions issue where it can't login to your SQL database for some reason.
Offline  
Old 07-14-2005, 10:41 AM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jan 2005
Location: Los Angeles
Model: 8700g
Carrier: TMO
Posts: 216
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Do you have mapi loaded on the remote server using as BES?
Offline  
Old 07-15-2005, 09:30 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Model: 7100v
Carrier: vodafone
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanks for the replys guys

i have managed to get it up and running now
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.