BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-15-2008, 11:25 AM   #21 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Please Login to Remove!

Mthr, I email you my PIN (will come from a BBF email address), I'd be glad to test with you.,
Offline  
Old 04-15-2008, 11:37 AM   #22 (permalink)
akg
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
akg's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Dallas, TX
Model: 9700
OS: 6.0.0.344
PIN: Mont Blanc
Carrier: AT&T
Posts: 439
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Mthr1 View Post
My wife and I communicate with each other, primarily through PIN messaging.
On second thought, this may be a problem too.

Some face-to-face talk will probably be good for the marriage anyway...lol.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]BESAdmin

BES 4.1.6 Exchange 2003 SP2
Offline  
Old 04-15-2008, 12:55 PM   #23 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2005
Model: 8703e
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by akg View Post
On second thought, this may be a problem too.

Some face-to-face talk will probably be good for the marriage anyway...lol.
LOL, harder to argue over text.

Anyways, here's some progress...

I just had an extensive conversation with one of my buddies over BBM. He has a BB, obviously. Our conversation was about 45 mins worth of heavy BBM usage and it worked flawlessly.

In between our conversation, my wife PIN'ed me...my reply was in delay.

So, it looks like it's just a problem on HER end receiving my PINs. She says that her PINs get delivered fine...I receive them fine. So...what would cause her device to have problems RECEIVING PINs? Do I need to wipe the device out and reinstall the software? Do I need to call VZW again?

I feel like I'm getting closer.
Offline  
Old 04-15-2008, 12:59 PM   #24 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Being on the phone talking will cause the PINs to be delayed. Sending or receiving.
Offline  
Old 04-15-2008, 01:13 PM   #25 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2005
Model: 8703e
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JSanders View Post
Being on the phone talking will cause the PINs to be delayed. Sending or receiving.
Neither of us are on the phone when this problem appears.

That, I am certain.
Offline  
Old 04-16-2008, 09:29 AM   #26 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2005
Model: 8703e
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JSanders View Post
Mthr, I email you my PIN (will come from a BBF email address), I'd be glad to test with you.,
JSanders,

I got your email...but your PIN appears to long.

Can you confirm?

Thanks.
Offline  
Old 04-16-2008, 09:36 AM   #27 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

242b581b
Offline  
Old 04-16-2008, 06:40 PM   #28 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2005
Model: 8703e
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JSanders View Post
242b581b

JSanders,

Hmmm...well, the response that I got from the first message that I sent to the above PIN ID was "I think you got the wrong person."

LOL.
Offline  
Old 05-26-2008, 05:08 PM   #29 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2008
Model: 7520
PIN: N/A
Carrier: Telus
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default It's been a while...

but did you ever figure out what was wrong with it? I'm having the exact same problem on a coworkers 7130e on Telus, and I'm truly out of ideas.
Offline  
Old 07-04-2008, 12:13 PM   #30 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Mobilink
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default same problem

Hi,
I'm having the exact same problem, was wondering if you ever found the cause or a solution? Would appreciate it. Thanks.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.