BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-25-2005, 10:32 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Model: 7100t
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Please Help: Basic Email question from a newbie

Please Login to Remove!

Please HELP... I am getting the following error message when I try to send an email from my 7100t:

"No message services configured. You will only be able to Save Draft."

I am receiving my emails fine, but am not able to send any out. I think I just hit some simple config setting, but I can not figure out how to get back usage of outgoing emails. Any suggestions would be most appreciated. Thanks!
Offline  
Old 07-25-2005, 10:49 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Bawdygard's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: 8900 / T-Mobile / Atlanta, GA
Model: 8900
OS: 4.6.1.114
Carrier: T-Mobile
Posts: 54
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You may want to check this thread...

No "Message Service" after update
Offline  
Old 07-26-2005, 08:22 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Model: 7100t
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks!!!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.