BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-04-2008, 10:34 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Issue: BlackBerry Desktop Manager

Please Login to Remove!

Ok, here is the issue. I have never had a issue like this one before so I am coming to you'll for a little help. I install V4.3 with no issues what so ever, and I have also tried the version that came in with my phone.

When I restart my computer and try to open the Desktop manager, it does a quick flash, the flash being the application starting up then closing with in a few miliseconds. After repeated attempts of opening or closing. <.< It finally comes up with a error message from Windows telling me that it needs to close.

Any idea's on how to fix it. Also, another odd little thing. My Research In Motion file is 100% empty. Nothing what so ever in it, and there was nothing I did intentionally anyways to clear it out.
Offline  
Old 06-04-2008, 10:35 AM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,703
Post Thanks: 4
Thanked 112 Times in 79 Posts
Default

Is this Windows XP or Vista?
Offline  
Old 06-04-2008, 10:38 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Xp Sp2
Offline  
Old 06-04-2008, 10:44 AM   #4 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,703
Post Thanks: 4
Thanked 112 Times in 79 Posts
Default

Did you install it from an Administrator account in XP? Also, have you tried uninstalling 4.3 and installing 4.2 SP2?
Offline  
Old 06-04-2008, 10:46 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes, I did install from the Admin account. And I am going to try to do 4.2 SP2. I will keep you updated.
Offline  
Old 06-04-2008, 11:09 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Well, I did that. And the exact same thing happend. If this does persist and I cannot get a fix. God forbid. I will just load it on my other PC.
Offline  
Old 06-04-2008, 10:20 PM   #7 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Oct 2005
Model: 8320
Carrier: HK CSL
Posts: 505
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

never heard of a problem like this. perhaps the folks over at rim know more?
Offline  
Old 06-05-2008, 09:10 AM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2008
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This has happened to me for awhile. I have uninstalled and reinstalled it with Administrative, atleast 5 times. I talked with Sprints blackberry tech support and they did a few things, but it continued. I was told to take it in, and our Sprint store just gave me a new BB. Well I then did the uninstall/reinstall again. It worked for about 4-5 synchs, and then it says microsoft has encountered a problem...In my previous research it appeared as if DM4.3 didn't work well with Vista. I haven't tried DM4.2 yet. We are moving over to Verizon, and I am trying to decide if I still want a BB. I do, but if this problem is going to continue, it really is useless for updating the calendar and contacts.

Last edited by wdw4mealso : 06-05-2008 at 09:11 AM.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.