BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-07-2008, 12:41 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Peter_Fitzsimmons's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Australia
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Optus
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Auto Signature Not appearing on email after being set

Please Login to Remove!

Afternoon all,

One of my users has his auto signature set, but when he sends out a message there is no signature on the email.

I have gone through the messages\Options\Email Settings and setup the auto signature, still no joy.
Pulled the battery, resent down service books but still the signature will not appear on the message. We don't restrick the signature and all other users are fine. I tested my auto singnature and its fine.

I am missing somthing very simple I know, could someone please push me in the right direction.

Environment: Bes 4.1.4 SP 4 MR3
Domino 6.5.4 HotFix 102
Offline  
Old 07-07-2008, 12:50 AM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,667
Post Thanks: 1
Thanked 84 Times in 65 Posts
Default

Moved to a new thread in the BES Admin Forum.
Offline  
Old 07-07-2008, 12:50 AM   #3 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,667
Post Thanks: 1
Thanked 84 Times in 65 Posts
Default

Does this user have a BIS account setup on the device in addition to the BES account?
Offline  
Old 07-07-2008, 06:36 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Genius
 
hdawg's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Model: hdawg
PIN: port3101.org
Carrier: hdawg
Posts: 6,631
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

HEY OP?!?!?! BUMP!

Is the signature listed in the BES?
Offline  
Old 07-07-2008, 06:37 PM   #5 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,667
Post Thanks: 1
Thanked 84 Times in 65 Posts
Default

Doesn't look like this is a BES problem. Moved back to General Blackberry Discussion.
Offline  
Old 07-08-2008, 10:03 AM   #6 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
takeshi's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Houston
Model: 8310
Carrier: at&t
Posts: 7,741
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by John Clark View Post
Does this user have a BIS account setup on the device in addition to the BES account?
That's a good question. If the user is sending email via a BIS account, the BES autosignature is irrelevant.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.