BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-19-2005, 01:06 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2005
Model: 7520
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Redirector is not working??

Please Login to Remove!

Redirector is not working??

Can someone please help me I just got a nextel 7520 BB and I installed the dedirector at my job but its not forwarding any of the emails?
Offline  
Old 08-19-2005, 03:33 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2004
Model: 9700
Carrier: Bell
Posts: 56
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What is it doing? You're going to need to provide a bit more detail in order for anyone to help...

For one thing, when you start the re-director, what is the status message? It's been a while since I've used RD, but I think it goes: Initializing, Verifying Address, and finally Running. Once it says Running, everything should be good...do you get this far?
Offline  
Old 08-19-2005, 03:44 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2005
Model: 7100T
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Did you set the encryption keys to automatic or did you set your own?
Here's an article that may help:
http://eaccess.com/Support/BB_FAQ_Setting.htm

General BlackBerry Articles:
http://www.findingfacts.com/L3/L3_1_69_76.php
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.