BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-16-2008, 09:13 PM   #1 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Sep 2005
Location: Northern Virginia
Model: 8830
OS: 4.5.0.138
Carrier: Verizon
Posts: 680
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default GMail issues? July 16-17

Please Login to Remove!

I'm in Northern Virginia and I have not received an email from my GMail on my BB since about 4pm ET today. I just sent myself a test email and I didn't receive it. I sent one to my blackberry.net address and it was received within 20 seconds. I sent one to my school email and it took about 4 minutes to receive.

Any ideas? Some sort of Google issue/outage?

edit: The same test email I sent to my school email which I received on my Curve (TMO) in 4 minutes, just got to my work BB (VZW 8703e) now, 20 minutes later.
__________________
xyrcncp | BB8830 | BES
BlackBerry FAQs

Last edited by xyrcncp : 07-16-2008 at 09:25 PM.
Offline  
Old 07-17-2008, 09:03 AM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

If you are still having gmail-only issues, try deleting that service book on the HH, and resend the service books from your BIS.

This does not appear to be a data outage of any sort.
Offline  
Old 07-17-2008, 03:24 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
whsbuss's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: SE PA.
Model: 9800
OS: 4.6.0.304
Carrier: AT&T
Posts: 2,791
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Not receiving any gmail/hosted google email. Was working fine most of the day.

Verizon in Phila area.
Offline  
Old 07-17-2008, 03:38 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
whsbuss's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: SE PA.
Model: 9800
OS: 4.6.0.304
Carrier: AT&T
Posts: 2,791
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Gmail Push Down?

I stopped receiving push email this afternoon from all my gmail & hosted domains. Anyone else having a problem?
Offline  
Old 07-17-2008, 03:45 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 65
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes I had this happen to me yesterday all day. But today seems better.
Offline  
Old 07-17-2008, 03:49 PM   #6 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
whsbuss's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: SE PA.
Model: 9800
OS: 4.6.0.304
Carrier: AT&T
Posts: 2,791
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I wonder if the BIS is having problems. The VZW BIS is very slow adding/deleting/updating email accounts. I did get my Yahoo account to work (push to the BB) but it was slow. Gmail still not pushing to the BB yet.
Offline  
Old 07-17-2008, 03:54 PM   #7 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
whsbuss's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: SE PA.
Model: 9800
OS: 4.6.0.304
Carrier: AT&T
Posts: 2,791
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Update:

Got a flood of emails pushed to my hosted google account but still nothing on my gmail account. Its gotta be a BIS network issue. Hopefully things will improve.
Offline  
Old 07-17-2008, 04:14 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2006
Location: NoVA
Model: 9630
Carrier: Sprint
Posts: 117
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've noticed my gmail is real slow today, maybe takes emails between 15 min to nearly an hour (occasionally). Hope it fixes itself soon!
Offline  
Old 07-17-2008, 05:57 PM   #9 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
whsbuss's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: SE PA.
Model: 9800
OS: 4.6.0.304
Carrier: AT&T
Posts: 2,791
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by 9duc View Post
I've noticed my gmail is real slow today, maybe takes emails between 15 min to nearly an hour (occasionally). Hope it fixes itself soon!
Push is once again almost instant. Like I said its probably some BIS network/server overload at times. Lets hope its not a sign of a future outage.
Offline  
Old 07-17-2008, 06:03 PM   #10 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: at&t
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am having the same issue, I haven't received any gmail messages since about 3:30pm, have you gotten any response or explanation?
Offline  
Old 07-17-2008, 06:08 PM   #11 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: at&t
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Any Gmail Improvement?

I just read that others have been having problems receiving email on BB through their gmail account. Is there any solution, or do we have to wait it out? I've never had this problem before, and like all other BB users, I rely on my email to be live pretty much all the time.
Offline  
Old 07-17-2008, 06:15 PM   #12 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

**All three threads on this issue have been combined to one**
Offline  
Old 07-17-2008, 06:16 PM   #13 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

And I just sent a test to mine from my POP account to the gmail account.

It arrived instantly, before I could even pick up the BB to check it.
Offline  
Old 07-17-2008, 06:32 PM   #14 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: at&t
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I logged out on the HH, and tried to delete my email account, and re-enter it on the BIS, and it let me add a new account, but not delete my other. It's the same email address, I'm still having problems. I'm getting email, but just in the general "messages" icon, not my email inbox
Offline  
Old 07-17-2008, 06:55 PM   #15 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9530
OS: 4.7.0.109
PIN: Changes weekly
Carrier: 9000 Unlocked AT&T, Unlocked 8310 on Telcel (Mexico), Unlocked 8320 as backup. Storm on VZW
Posts: 36
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm not receiving any attachments on my gmail accounts on my BIS...when I go into outlook the mails have them but not on my BB...first time it's ever happened. Running newest beta with DTG Premium on AT&T (8310)...weird.
Offline  
Old 07-17-2008, 07:06 PM   #16 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: at&t
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm still not able to receive any emails. I can send them, but not receive them. I checked my BIS and everything is fine, I really don't know what to do next.
Offline  
Old 07-17-2008, 07:29 PM   #17 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Oct 2005
Model: 8220
Carrier: WiFi hotspot
Posts: 1,009
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Must be GMail.
Offline  
Old 07-17-2008, 08:32 PM   #18 (permalink)
BBF Spam Killer Moderator
 
daphne's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: on a sunny beach
Model: Z30
OS: 10.2.1.12
PIN: X1ZPY34K
Carrier: VZW
Posts: 9,169
Post Thanks: 122
Thanked 146 Times in 116 Posts
Default

I've been receiving from gmail off and on all day -- the usual amount of email.
__________________
Report spam text messages to 7726
#BlackBerry by choice #BlacBerry 10 is here!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.