BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-23-2005, 11:59 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2005
Model: lots
Carrier: t-mobile
Posts: 75
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default T-Support

Please Login to Remove!

Just called T-support for help and guess what they're answer was. For the 20th time in a row I was told to wipe the handheld and reinstall the software. Has anybody ever not been told to do that by T-Support? They should just set up an answering machine that tells you to do that.
Offline  
Old 08-23-2005, 12:01 PM   #2 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,769
Post Thanks: 32
Thanked 439 Times in 379 Posts
Default

And what was the problem you called them about?
Offline  
Old 08-23-2005, 12:10 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2005
Model: lots
Carrier: t-mobile
Posts: 75
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Prepopulation wasn't working on a device that I had wiped and restored earlier this morning.
Offline  
Old 08-23-2005, 12:13 PM   #4 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,963
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have never been told to wipe and restore by any tech support ppl
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.