BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-30-2008, 02:39 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile Germany
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Sync with two BES works - but only for two weeks...

Please Login to Remove!

Hi,

A couple of weeks ago I set up my Blackberry 8310 (4.5.0.37) with two different BES (company and hosted Exchange) following the advice I found in the forum using two different service names. Worked beautifully for a while for mail, calendar and address book, but after a couple of days I did not get any eMails from my hosted Exchange anymore. Simultaneously, all the changes I made to the applications order and my owners information was reset to my companies default. Calendar and address book continued to work fine.

Looking at the service books, I saw that the service books CMIME and IPPP for my hosted Exchange had a crossed ‘o’ instead of the tick in front of it. Hence, I activated again with my hosted Exchange and for two weeks everything was working fine again.

Then, the same happened once over. Funny enough, after some hours after this second incident (I was on the road and could not do much about it), I got a message ‘Activation complete’ although I had not performed a new activation.

Any advice what might be wrong here?

Thanks for your suggestions,

best regards,

Andreas
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.