BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-26-2005, 07:55 AM   #1 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Moonshadow's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Kingston, Ontario
Model: 8130
OS: 4.5.0.131
Carrier: TELUS
Posts: 885
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Talking Telus WAP Service

Please Login to Remove!

Has anyone esle noticed that the WAP service through Telus isn't working. Is the labour dispute causing problems?
__________________
Experience is a wonderful thing. It enables you to recognize a mistake when you make it again

Telus - 8130 - BES/BIS
Offline  
Old 08-26-2005, 10:09 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2005
Model: 7520
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have noticed the same thing. I am not able to send text messages through the WAP service. I am getting an error about customer can not be reached because they have cancelled the service.
Offline  
Old 08-26-2005, 02:57 PM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Moonshadow's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Kingston, Ontario
Model: 8130
OS: 4.5.0.131
Carrier: TELUS
Posts: 885
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I can't even get that far. Not even to the WAP browser Home Page. Syas I don't have access. ! it was working a few days ago?!
__________________
Experience is a wonderful thing. It enables you to recognize a mistake when you make it again

Telus - 8130 - BES/BIS
Offline  
Old 08-26-2005, 03:01 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2004
Location: Toronto
Model: 8210
Carrier: rogers
Posts: 49
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have a Telus 7750 Crapberry in Toronto, and although I usually have many complaints about telus' service, I currently have no issues with the WAP service. Seems to be fully operational.
Offline  
Old 08-26-2005, 03:47 PM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
CanuckMakem's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Medicine Hat, Alberta, Canada
Model: 8100
PIN: 205DDA2C
Carrier: Rogers
Posts: 229
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Mine is not working either... I thought I'd screwed it up myself??
__________________
Blackberry Pearl 8100 (RED) - Rogers Wireless
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.