BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-14-2008, 11:14 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2008
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Bell
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default OS 4.5.0.77 for 8830...Youtube/Orig preset ringtones and pictures

Please Login to Remove!

Here's the next issue which I believe I've heard happen to other peoples devices. When loading videos in youtube, nothing plays at all. It says loading then after a few minutes errors out. What could I potentially do to resolve this issue?

And also, when completing this update it removed the preset ringtones and pictures. What would be the solution for this issue as well?

Thanks in advance
Offline  
Old 09-14-2008, 11:26 AM   #2 (permalink)
GXX
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2007
Location: Metro NY
Model: 8330
OS: 4.5.0.131
Carrier: VZW
Posts: 87
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Don't know about the first issue, 8830 that I've seen on 4.5.0.77 works with youtube just fine.

The missing preloads have been covered to death on here. Simple search shows this:

4.5.0.77 for 8830
Offline  
Old 09-14-2008, 12:30 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2008
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Bell
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Okay, heres the thing. I could follow those steps however I did not have the 4.5.0.51 OS on my unit. I had the 4.2, so is the file I am supposed to copy named something else because I don't see the one listed on that page for my old OS

Scratch that, I was able to do the same thing but pulled the file from my 4.2 OS. It just had a different name, but now my ringtones are back. BUT what about my old preset pictures, where on earth did those go?

Last edited by BerryBlaster : 09-14-2008 at 01:00 PM.
Offline  
Old 09-14-2008, 01:23 PM   #4 (permalink)
GXX
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2007
Location: Metro NY
Model: 8330
OS: 4.5.0.131
Carrier: VZW
Posts: 87
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This is stickied in the Gen BB forum:

http://www.blackberryforums.com/gene...them-here.html
Offline  
Old 09-14-2008, 05:48 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
celly's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Calgary
Model: 9000
OS: WB 8.2
Carrier: Bell
Posts: 126
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Search around the forums for the fixes and info you're looking for. The fix for the ringtones is simple. The fix for Youtube is non-existent because Bell/TELUS have decided we cannot use Youtube.
Offline  
Old 09-15-2008, 06:28 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2008
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Bell
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks alot for the response.

I was able to resolve the ringtone issue, not the picture issue but I can live without the preloaded pictures.

And the youtube issue, quite frustrating when the 8330 is able to use youtube and still be on the Bell or Telus network...I'll never understand
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.