BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-18-2008, 09:04 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Texas_Traveler's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: Bold
Carrier: AT&T
Posts: 117
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Some emails not getting to BB

Please Login to Remove!

I've been a BlackBerry owner for several years. One of the reasons I've liked the BlackBerry is how reliable the email is. It just works.

In the last week or two, there have been a few emails at my work email which have not made it to my BlackBerry. I can access my work email via IMAP or OWA. I've tried both and had the same problem on both. This has happened more frequently at night.

Has anyone else seen this?

I'm on AT&T, BIS.
Offline  
Old 09-18-2008, 09:21 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
raja_3012's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Irving, TX
Model: iPhn4
OS: iOS 4.3.2
Carrier: AT&T
Posts: 1,137
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Texas_Traveler View Post
I've been a BlackBerry owner for several years. One of the reasons I've liked the BlackBerry is how reliable the email is. It just works.

In the last week or two, there have been a few emails at my work email which have not made it to my BlackBerry. I can access my work email via IMAP or OWA. I've tried both and had the same problem on both. This has happened more frequently at night.

Has anyone else seen this?

I'm on AT&T, BIS.
I have also experienced the same with BIS on T-Mobile. Do not know the reason for the same...
Offline  
Old 09-18-2008, 09:45 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
ChoRizo's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Mesa, AZ
Model: 9530
OS: 4.7.0.148
Carrier: Verizon
Posts: 43
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Did you guys try the usual trouble shooting of pulling out the battery and putting it back in? I don't really know how well IMAP work's on BB's but regenerating the encryption key on the BB usually does do the trick when your on BES and resending the service books.
Offline  
Old 09-18-2008, 10:28 PM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Feb 2006
Location: Chicago, IL
Model: iPhon
PIN: Used to
Carrier: AT&T
Posts: 273
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I wonder if TMO and AT&T are upgrading their servers which might be causing some disruption in email.
Offline  
Old 09-19-2008, 05:38 AM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Texas_Traveler's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: Bold
Carrier: AT&T
Posts: 117
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by ChoRizo View Post
Did you guys try the usual trouble shooting of pulling out the battery and putting it back in? I don't really know how well IMAP work's on BB's but regenerating the encryption key on the BB usually does do the trick when your on BES and resending the service books.
Yep. Pulled the battery, resent the service books, dropped and readded the account to my BIS settings. This only seems to be happening on this one email server.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.