BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-01-2008, 02:39 PM   #1 (permalink)
New Member
 
fwbs's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question calendar alarm stopped working

Please Login to Remove!

I currently have a reoccurring alarm to go off at 10am every weekday.
For some reason it suddenly stopped working.
Now at 10am, I get nothing. All the settings are exactly the same, nothing has changed.
Any ideas why this happened or a solution to fix it?
__________________
I wish the world was a fly & I was a giant rolled up newspaper! ~Al Bundy, Married With Children
Offline  
Old 10-01-2008, 02:41 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
holden's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Florida Sunshine
Model: 9700
OS: 5.0.0.296
PIN: TOFJAGER
Carrier: Cingular-AT&T-Verizon-Nextel
Posts: 1,046
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi...

Did you try a battery pull?
__________________
hmeister...
nettech
Offline  
Old 10-01-2008, 02:49 PM   #3 (permalink)
New Member
 
fwbs's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

that worked.... thank you!
so have any ideas why my camera stopped saving my pictures.
i've written a previous post on this and no one seems to have any clue.
__________________
I wish the world was a fly & I was a giant rolled up newspaper! ~Al Bundy, Married With Children
Offline  
Old 10-01-2008, 02:54 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
holden's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Florida Sunshine
Model: 9700
OS: 5.0.0.296
PIN: TOFJAGER
Carrier: Cingular-AT&T-Verizon-Nextel
Posts: 1,046
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by fwbs View Post
that worked.... thank you!
so have any ideas why my camera stopped saving my pictures.
i've written a previous post on this and no one seems to have any clue.
What kind and what size of MicroSD memory card do you have?
What OS are you currently running?

H.
__________________
hmeister...
nettech
Offline  
Old 10-01-2008, 02:58 PM   #5 (permalink)
New Member
 
fwbs's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

os is v4.2.2.89 (platform 2.4.0.39)
memory card is a 2gb with 1.3gb free
__________________
I wish the world was a fly & I was a giant rolled up newspaper! ~Al Bundy, Married With Children
Offline  
Old 10-01-2008, 03:08 PM   #6 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
holden's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Florida Sunshine
Model: 9700
OS: 5.0.0.296
PIN: TOFJAGER
Carrier: Cingular-AT&T-Verizon-Nextel
Posts: 1,046
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by fwbs View Post
os is v4.2.2.89 (platform 2.4.0.39)
memory card is a 2gb with 1.3gb free
Hi

Try again after the battery pull... Does it work now? If not....

Ok, can you go to your CAMERA / OPTIONS and look and see if your still pointing to your MicroSD card to save pictures? If yes, then can you tell me what exactly happens when you try to take the picture? Can you take the picture but just can't save it? If so, try copying your data off the MicroSD and reformat the card in the camera. Then try to shoot and save a new picture.

H.
__________________
hmeister...
nettech

Last edited by holden : 10-01-2008 at 03:09 PM.
Offline  
Old 10-01-2008, 03:12 PM   #7 (permalink)
New Member
 
fwbs's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

im still pointing to save everything to my sd card.
i go to take the pic and 1st off the actual viewfinder looks funny, almost like emf ghost look, electromagnetic lots of reds blues, just weird looking.
anyway, i go to take the pic and it makes the sound, then i ususally get to see the pic right on screen. well it doesnt do that anymore.
it goes right back into shoot mode. when i go on to see the saved pic all i get is a white screen with a red x on the top left. reads all properties right, time, size etc. but no picture, just the white screen.
already tried reformatting the sd card and nothing, tried the battery pul and nothing.
__________________
I wish the world was a fly & I was a giant rolled up newspaper! ~Al Bundy, Married With Children
Offline  
Old 10-01-2008, 03:15 PM   #8 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
holden's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Florida Sunshine
Model: 9700
OS: 5.0.0.296
PIN: TOFJAGER
Carrier: Cingular-AT&T-Verizon-Nextel
Posts: 1,046
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by fwbs View Post
im still pointing to save everything to my sd card.
i go to take the pic and 1st off the actual viewfinder looks funny, almost like emf ghost look, electromagnetic lots of reds blues, just weird looking.
anyway, i go to take the pic and it makes the sound, then i ususally get to see the pic right on screen. well it doesnt do that anymore.
it goes right back into shoot mode. when i go on to see the saved pic all i get is a white screen with a red x on the top left. reads all properties right, time, size etc. but no picture, just the white screen.
already tried reformatting the sd card and nothing, tried the battery pul and nothing.
You still on warranty? (At&t give 1yr.)
Sounds like the camera is toast....
__________________
hmeister...
nettech
Offline  
Old 10-02-2008, 10:17 AM   #9 (permalink)
New Member
 
fwbs's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

umm that would be a big fat NO,
my warranty ended at the end of July this year. Any idea how much i'm looking to pay to get something like this fixed, now that I have no warranty?
__________________
I wish the world was a fly & I was a giant rolled up newspaper! ~Al Bundy, Married With Children
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.