BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-06-2008, 08:56 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Bold does not connect with BB Desktop 4.6 except after reboot

Please Login to Remove!

I have the most recent version of BB Desktop 4.6 (eff. Oct. 6) and unless I've very recently rebooted my Vista 64 SP1 laptop when I plug my BB Bold in via USB the clock appears for a couple of seconds the it returns to my home screen. There doesn't seem to be any response from BB Desktop and it does not show any connection nor does it sync.

I've tried rebooting my Bold and restarting BB Desktop but the only soultion seems to be to reboot my computer. Connection and sync work immediately following a reboot but after several hours (certainly by the next day) I have the same connection problems once again requiring a reboot of my computer.

Is there a way I can manual refresh whatever seems be getting cleaned up after a reboot - for example, is there a service I can restart rather than having this occur as part of a reboot?

It's very inconvenient but a workaround that's more efficient than a reboot will satisfy me for now. If someone has an actual solution, better still.

Anthony
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.