BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-19-2008, 12:27 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Bay City, MI
Model: 8310
OS: v4.2.2.17
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Curve - Lotus send issue

Please Login to Remove!

Hello,

I'm new to the forum and as such, of course I'm having an issue. We have purchased and setup a BES and have a Lotus email system. So far during setup and testing I have multiple devices (Curve) with an issue...they recieve email but won't send email on every one I've tested. They act like they send, the BES says they sent an email, Lotus Notes has a copy in the Sent folder, yet the email never goes to the recipient. The message says it is sent via Desktop (CMIME). I have deleted the CMIME service book from one device and resent the service books to it, yet it has made no difference.

I'll be posting this next piece in the non-RIM device area, but in case it helps to know...we also have several AT&T Tilt devices. In tests, they recieve and send, but I also have issues with what I see there:

A) The email comes from their phone number not their email address.
B) Replying to that email from them "appears" to return it to the phone number.
C) There is no record of the "sent" email in the Lotus Sent folder.
D) No record of the sent email appears in the BES.

The Tilts appear to be working because they do NOT talk to BES and Lotus other than they recieve email from it.



Thank you in advance for any suggestions...

Jeff
Offline  
Old 11-19-2008, 01:50 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2005
Location: Philly
Model: Z10
OS: BES 10.1
Carrier: AT&T
Posts: 150
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

If it's in the sent folder in Notes sounds like it's an issue with Domino. Have you checked the mail.box to make sure that the messages aren't suck in the queue?
Offline  
Old 11-19-2008, 03:23 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Bay City, MI
Model: 8310
OS: v4.2.2.17
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Smile Solved...

That was it...the messaging server had the email held. Had to setup a route between it and the enterprise server.

Thank you so much!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

New Allen Bradley 1762-MM1 /A MicroLogix Memory Module 8K-word
$75.0
New Allen Bradley 1762-MM1 /A MicroLogix Memory Module 8K-word pictureFANUC A20B-3900-0060 Memory Card
$799.0
FANUC A20B-3900-0060 Memory Card pictureLot of 5 - Mitutoyo 965518 Memory Card 32KB SRAM - DR3
$89.98
Lot of 5 - Mitutoyo 965518 Memory Card 32KB SRAM - DR3 pictureSANDIA LABS SNL ACQ MEMORY P/N R49711 VME MVME CARD MODULE- b
$75.0
SANDIA LABS SNL ACQ MEMORY P/N R49711  VME MVME  CARD MODULE- b pictureEpro 142AX Memory Tester Credence S/n: 1498241 C
$1379.0
Epro 142AX Memory Tester Credence S/n: 1498241  C picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.