BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-19-2008, 05:37 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: att
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default question regarding authenticating after windows server reboot

Please Login to Remove!

It seems alot of my clients that have blackberries that sync to Micosoft 2003 exchange servers experience problems after the server is rebooted. Most users have to go to their respected carriers web site and log in to authenticate. They do not have any BES servers. Is this by design or are there other options or fixes that are available to help ellimant this manual process every time there Microsoft excahnge server is rebooted. Any help is appreciated. Thanks
Offline  
Old 11-20-2008, 12:14 AM   #2 (permalink)
akg
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
akg's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Dallas, TX
Model: 9700
OS: 6.0.0.344
PIN: Mont Blanc
Carrier: AT&T
Posts: 439
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry 9000)

I don't think this is by design; a couple of years ago I used BIS with Exchange 2003 before I got my BES, and I did not have this issue. I don't know what's causing it, but I don't think the issue exists with every Exchange server using BIS. It should continue to work fine after the server reboots.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]BESAdmin

BES 4.1.6 Exchange 2003 SP2
Offline  
Old 11-20-2008, 03:18 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: att
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by akg View Post
Wirelessly posted (BlackBerry 9000)

I don't think this is by design; a couple of years ago I used BIS with Exchange 2003 before I got my BES, and I did not have this issue. I don't know what's causing it, but I don't think the issue exists with every Exchange server using BIS. It should continue to work fine after the server reboots.
thanks for your suggestion. I am trying to find the technical cause and if it can be fixed outside of BES. Probably a BIS limitation like you are saying. If i manage many different companies servers and reboot them I have users from all these different companies having to log into or I have to log into reauthenicate. Theire has to be a better way I hope. thanks
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.