BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-22-2008, 10:33 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: at&t
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default newbie here with LED problems

Please Login to Remove!

hey everyone i have a bold and i was wondering if anyone has ever experienced their LED not flashing for a long period of time? it always flashes but as of this morning when i woke up i noticed that it wasnt and i hd 2 restart it and then it began flashing and its now happening again. any advice plz help
Offline  
Old 11-22-2008, 11:03 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
urvec's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Model: 8320
OS: 4.5.81
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 125
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Make sure you set the LED to light. go to options, screen/keyboard, and the turn LED Coverage Indicator to on.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

JDS Uniphase MTA 100 Main Frame
$245.0
JDS Uniphase MTA 100 Main Frame pictureSony DVS6000 SDI mixer spare cards for mainframe. (20% VAT inc)
$123.86
Sony DVS6000  SDI mixer spare cards  for mainframe.  (20% VAT inc) pictureIInstrument Division 2250A System Mainframe
$72.0
IInstrument Division 2250A System Mainframe pictureTektronix TM506 Power Mainframe Module
$59.0
Tektronix TM506 Power Mainframe Module picturePhilips M2604A Telemetry System Mainframe
$130.0
Philips M2604A Telemetry System Mainframe picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.