BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-24-2008, 08:44 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: cingular
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default tethering an 8800

Please Login to Remove!

I have been tethering my laptop to the internet with my 8800 for months. How ever over the weekend this stopped working. I can dial in it say authenticating and verifying user name and then shows it connects. Yet the browser will not find the connection. It shows I'm connected at 115kps but still no service. Strange as it's been working for over a year. Does anyone else have this problem or have any idea's. I even thought it may be my blackberry but used a friends and same results. Suggestions would help, driving me crazy.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Bogen TPU-60B 60 Watt Telephone Paging Amplifier <>
$9.99
Bogen TPU-60B 60 Watt Telephone Paging Amplifier <> pictureAker MR1700 3.5mm Portable Voice Amplifier With Microphone Headset
$34.0
Aker MR1700 3.5mm Portable Voice Amplifier With Microphone Headset  pictureCroove Waistband Portable Voice Rechargeable Amplifier #734 Black
$42.0
Croove Waistband Portable Voice Rechargeable Amplifier #734 Black  picturePELCO EA2010 POST EQUALIZING VIDEO AMPLIFIER 120VAC
$39.95
PELCO EA2010 POST EQUALIZING VIDEO AMPLIFIER 120VAC pictureD126908 Vishay Measurements Group Rack 2360 w/ four 2311 Conditioning Amplifier
$50.0
D126908 Vishay Measurements Group Rack 2360 w/ four 2311 Conditioning Amplifier picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.