BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-12-2009, 03:44 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Help! Battery symbol with red line though it!

Please Login to Remove!

Hi chaps,

I'm sorry if this has been asked before, I've had a search around and have had no luck thus far.

Anyway, the problem:

My phone shows a white screen with a battery symbol with a red line through it.

No buttons work, and I have to take the battery out for it to turn off. As soon as I put the battery back in, there are a few seconds pause, and then it comes back again.

The battery is an official one, and I haven't had any problems up until this point.

The problem started when I tried to charge the phone. It seems to stem from charging but continues after having removed the charger.

Any help as to what to do would be greatly appreciated!

Thanks in advance,

Jimmy.
Offline  
Old 02-12-2009, 03:46 PM   #2 (permalink)
New Member
 
jsconyers's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: In a van down by the river.
Model: NOTE2
OS: 4.1
PIN: <- Where do I find this?
Carrier: Sprint
Posts: 15,100
Post Thanks: 152
Thanked 152 Times in 125 Posts
Default

Welcome to the forums.

Try charging the battery for a few hours, then removing and reinserting the battery.
Offline  
Old 02-12-2009, 03:49 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jsconyers View Post
Welcome to the forums.

Try charging the battery for a few hours, then removing and reinserting the battery.


Thanks for the reply jsconyers. I should have added in my original post that the battery has plenty of charge left in it. I will however give it a shot as I have tried most other things!

Thanks,

Jimmy.
Offline  
Old 02-12-2009, 04:12 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Sorry to post again but am keen to see if anyone else's blackberry has suffered the same fate?! Did you manage to fix it, even temporarily?

I desperately need it to be working!

I am in the process of trying the tip given to me above, but would appreciate any others as well!

Thanks,

Jimmy.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

LIA3420, This IC is found on Commodore Amiga 2000 board And is a Buster Chip
$11.0
LIA3420, This IC is found on Commodore Amiga 2000 board And is a Buster Chip  pictureMOS MPS 6520 Commodore Amiga Atari PIA 40-Pin PDIP Used
$10.0
MOS MPS 6520 Commodore Amiga Atari PIA 40-Pin PDIP Used  pictureGenuine Noches Latinas UR3 Amiga Parala La Palma Vagina Mastrubator + Cream Gift
$29.99
Genuine Noches Latinas UR3 Amiga Parala La Palma Vagina Mastrubator + Cream Gift pictureGenuine Noches Latinas UR3 Amiga Para La Palma Culo Mastrubator + Cream Gift
$29.99
Genuine Noches Latinas UR3 Amiga Para La Palma Culo Mastrubator + Cream Gift pictureSaronix 33Mhz Crystal Oscillator 33.3000 Mhz Half Can NEW Amiga Apple PC NOS
$2.75
Saronix 33Mhz Crystal Oscillator 33.3000 Mhz Half Can NEW Amiga Apple PC NOS picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.