BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-01-2009, 08:34 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Email Sending Problem

Please Login to Remove!

We have four 8310 curve blackberry's and originally they were set up on BES 4.0 connecting to an Exchange 2000 server on SBS 2000. All was fine except that the calendars were not synchronizing.

Anyway, we have ben going through an upgrade. I installed a brand new 2003 Standard server and Exchange 2003. I set up a new BES server version 4.1 and went through the relevent security setup bits to allow BESAdmin access to the mailboxes.

I then proceeded to wipe the blackberry's and re-activate them with the new server. Everything looked fine, however, at least three of the four blackberry's have a problem sending, the fourth is unknown as the person is n holiday. When they send a message, it waits a second and then gives them a red cross. If they wait for a minute or so and try to send again, it works.

Two of the blackberry's are on software version 4.2.2.146 and two are on 4.5.0.55.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.