BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-15-2005, 12:26 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Model: 7230
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BIS E-mail from Microsoft Exchange stopped working

Please Login to Remove!

I had set up an e-mail account in BIS to pull e-mail from an Exchange server at work, and it was working fine until yesterday. When I went into my e-mail set-up, the account had an "X" through it. I deleted the account and tried to set-up again, but it is saying that it can't do it. I can access the Exchange server through the web and Outlook just like always.

Anyone have a guess what is happening?

I am on T-Mobile.
Offline  
Old 11-15-2005, 01:42 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Feb 2005
Location: Alberta
Model: 8300
Carrier: Rogers
Posts: 350
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

firewall blocking pop port? typical corp systems have pop blocked.
Offline  
Old 11-15-2005, 02:12 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Model: 7230
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Could be. I could inquire whether there have been any setting changes.

Thanks!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.