BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 11-18-2005, 04:34 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
Join Date: Sep 2005
Model: 7290
Carrier: Tmobile
Posts: 129
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default tmobile email driving me nuts

Please Login to Remove!

my bb wont recieve any emails anymore.. it will only send... this is becoming a pain.. happens every week or so..

is anyone anyone else having such problems today?

Old 11-18-2005, 06:01 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
Join Date: Mar 2005
Location: Chicago
Model: 8300
Carrier: tmo
Posts: 54
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

not here...but still having my pop accessed accounts take anywhere from 15 mins to 2 hours to get in
Old 11-18-2005, 08:09 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
Soapm's Avatar
Join Date: Apr 2005
Location: The Mile Hi City
Model: 9900
OS: 7.0
Carrier: TMO
Posts: 2,794
Post Thanks: 3
Thanked 5 Times in 5 Posts

My mail is at times delayed also. Maybe TMO/RIM didn't guestimate correctly the number of servers it would take to run this new configuration. Or, maybe we are the testers of the non NTP software config??? Maybe the goverments email has priority and makes our mail get delayed? Maybe the guy sensoring our mail is a smoker and keeps going out for a smoke?
Old 11-18-2005, 09:59 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
Join Date: May 2005
Location: Brooklyn, NYC
Model: 8700
Carrier: T-Mobile
Posts: 18
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

My delayed (hours) email problem seems to have been rectified as of about 2-3 weeks ago.
The second problem that developed about two weeks ago was that every day or so, I would get a message saying my email accounts (4 of them) were not valid. I then had to go in to the email settings and revalidate all my accounts. The BB address was not affected.
Then, yesterday, I noticed I wasn't getting any pop emails forwarded to the BB. I had to once again go into the email settings on the BB and send my service books again. Since I did that, my emails are coming through with the usual 2-5 min delay from my aol account.
I should also mention that earlier this week, one of my aol email accounts was not coming up as a source for me to send emails from the BB. Even though it was in my email settings as validated. I had to delete that account and then re-enter it as a new account.
Very strange. I can't wait and see what problems next week brings!

Jason in NYC
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.