BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-03-2009, 02:55 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: o2
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default New Here - Can You Help?

Please Login to Remove!

Hi Guys
I have just changed from a 8100 to 8900 and im having problems receiving my email.
Ive put in my user name and password and it keeps telling me its wrong when i know its not.....so then i try to add an account agree to terms, enter pin & imei and it says your BB device already has an account set up... i did have an account set up with my old phone and ive just transferred the sim but now i cant do anything... and if i want to add my other email address which was never on my old phone it wont let me do that either?????

Am i going mad - any advice appreciated, thanks CARPIE
Offline  
Old 09-03-2009, 03:51 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
MidnightDraven's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chester,UK
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Tesco Mobile
Posts: 9,481
Post Thanks: 2
Thanked 110 Times in 110 Posts
Default

Call O2, ask for technical support, get them to reset your password for the BIS account.
__________________
~Midnight Draven

"That's it then. Cancel the kitchen scraps for lepers and orphans, no more merciful beheadings... and call off Christmas."
Offline  
Old 09-03-2009, 05:01 PM   #3 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,020
Post Thanks: 54
Thanked 778 Times in 740 Posts
Default

Did you change the PIN and IMEI from the old to the new (assuming you stayed with the same carrier). Log into your BIS site, make the changes and resend service books.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 09-04-2009, 09:23 AM   #4 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
takeshi's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Houston
Model: 8310
Carrier: at&t
Posts: 7,741
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by CARPIE View Post
I have just changed from a 8100 to 8900 and im having problems receiving my email.
Ive put in my user name and password and it keeps telling me its wrong when i know its not.....so then i try to add an account agree to terms, enter pin & imei and it says your BB device already has an account set up... i did have an account set up with my old phone and ive just transferred the sim but now i cant do anything...
Is this 8900 new or used? You said you transferred the SIM but have you already transferred the BIS account? You would have had to log in and then supply the 8900's PIN and IMEI.

If you didn't transfer the BIS account and the 8900 is used then the former owner probably failed to delete the BIS account associated with it. In such a case you'd have to get the old owner to call his/her carrier and have the BIS account deleted. Once that's done you can transfer your BIS account and resend the service books.

If that's not the case then a different course of actions is needed.

Last edited by takeshi : 09-04-2009 at 09:24 AM.
Offline  
Old 09-06-2009, 02:00 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: o2
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Thanks

Thanks guys!

All done and up & running, much appreciated.

CARPIE
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.