BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-08-2009, 09:56 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2009
Model: 8350i
PIN: N/A
Carrier: Sucky Nextel
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default LED Coverage/Message Indicator Not Flashing

Please Login to Remove!

I am currently using an 8350i with Nextel.

I DO have the LED coverage indicator ENABLED.

I DO have the messages/email LED flashing ENABLED.

However, the led is not flashing at all. I am well within signal(surprising for Nextel....). When I power the unit on, the led does shine bright red, so it is likely ok physically.

Any idea? I've tried sending messages to the phone and no flashing lights, even with the repeat notification LED on.

I give up...
Offline  
Old 09-08-2009, 11:07 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
MidnightDraven's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chester,UK
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Tesco Mobile
Posts: 9,481
Post Thanks: 2
Thanked 110 Times in 110 Posts
Default

battery pull?
__________________
~Midnight Draven

"That's it then. Cancel the kitchen scraps for lepers and orphans, no more merciful beheadings... and call off Christmas."
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.