BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-18-2009, 12:25 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2009
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Not all emails are getting to my BB

Please Login to Remove!

I have four different POP3 accounts set up in Outlook and on my phone. Most messages arrive successfully at both locations but email from some senders only show up in Outlook. I have a Antair spam filter trial on my phone but it is currently disabled. I have no spam filter on my server control panel.

Why am I not getting all these email on my BB? Why does it show up in OUtlook but not on my BB? where are they being stopped?

It's driving me crazy.
Offline  
Old 09-18-2009, 12:37 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
penguin3107's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: iOS 5
Carrier: VZW
Posts: 11,701
Post Thanks: 1
Thanked 237 Times in 219 Posts
Default

Is Outlook set to delete messages off the POP3 mail server after they've been downloaded?
__________________
BCSA
BES 5.0.3 MR4 :-: Exchange 2007 SP3 RU3
http://port3101.org
Offline  
Old 09-18-2009, 12:51 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2009
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I went into each mail setting and told it to leave a copy on the server for 10 days.
Do you think this will do the trick? I'll ask my friend to send me another email and see if it appears in both places.


Thanks, Stu

Last edited by Stu_Tour : 09-18-2009 at 01:17 PM.
Offline  
Old 09-18-2009, 03:15 PM   #4 (permalink)
Latino Hasta La Muerte
 
Join Date: Jan 2005
Location: Denville, NJ.
Model: 7250
OS: 4.1
PIN: G!!!
Carrier: Verizon
Posts: 9,045
Post Thanks: 52
Thanked 305 Times in 293 Posts
Default

That *should* do it, as long as the settings you changed was set to delete POP3 messages.

If the mail that did not arrive was all from one account, you might log into your BIS page and check the settings for each account there. It's possible you have a filter set at the carrier level. You could also have inadvertently set one account not to forward to the handheld. Worth a look anyway.
Offline  
Old 09-18-2009, 06:02 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2009
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Things seem to be working now.

Thanks.
Offline  
Old 09-18-2009, 06:43 PM   #6 (permalink)
Latino Hasta La Muerte
 
Join Date: Jan 2005
Location: Denville, NJ.
Model: 7250
OS: 4.1
PIN: G!!!
Carrier: Verizon
Posts: 9,045
Post Thanks: 52
Thanked 305 Times in 293 Posts
Default

Cool. Sometimes the carrier just has a "hiccup" and things are rogered for a while. They sort themselves out and are usually fine from then on, at least for a while.
Offline  
Old 09-23-2009, 07:16 AM   #7 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2009
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok, things were working fine until yesterday at 4:03pm. That is when all emails stopped going to my blackberry. They continue to come into Outlook. Is it possible that my server is full (since I told Outlook to hold all messages on the server for 10 days).

How should I troubleshoot this?
Thanks, Stuart
Offline  
Old 09-23-2009, 08:01 AM   #8 (permalink)
Latino Hasta La Muerte
 
Join Date: Jan 2005
Location: Denville, NJ.
Model: 7250
OS: 4.1
PIN: G!!!
Carrier: Verizon
Posts: 9,045
Post Thanks: 52
Thanked 305 Times in 293 Posts
Default

There has been a major BIS outage with RIM effecting all carriers. It is possible you server is full with 10 days of unchecked mail, but do a battery pull and see if your mail is back up and running on your BB.
Offline  
Old 09-23-2009, 08:21 AM   #9 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2009
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I pulled the battery last night. I also chatted with my server folks, they said that if my server got full, that my Outlook also would not be receiving messages (that makes sense to me). Regardless, I went on my mail server and deleted about half of the messages.
I am able to send email from the BB, just not receive it.

I'm able to send and receive txt messages.
I'll try pulling the battery again (a pain because I have Otterbox Defender).
Offline  
Old 09-23-2009, 08:49 AM   #10 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2009
Model: Tour
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 48
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same here....I havent had email since yesterday @ 1:30 PM EST. I can send and do everything else. Was going to make a trip to Verizon to see if I need to do anything else b/c my friends phone works fine and she never lost email. Tried battery pull a million times.
Offline  
Old 09-23-2009, 09:26 AM   #11 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2009
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Perdirn308,

Sorry for your problems, but I'm actually glad to hear someone else is having the same issue (that means it isn't my hardware). I talked with Verizon, they said that the accounts must now be validated at the BIS site. I did this my entering my password for each account. Now things are working fine.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.