BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-02-2005, 12:37 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2005
Model: 7250
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Telus 1X Network Down?

Please Login to Remove!

Hello,

Anyone else on the Telus network having service disruptions right now - specifically full 1X service does not seem to be available.

Thank you.
Offline  
Old 12-02-2005, 01:25 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2005
Model: 7250
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

From my normal Telus phone in Vancouver it is working fine, I just checked my VM, made a call and sent at ext all in about the last 15 min and no problems
Offline  
Old 12-02-2005, 01:57 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2005
Model: 7250
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Blackberry service down?

Yeah, my phone is working fine with digitial coverage. However, I can not access any data functions (e.g. e-mail). The 1X icon is a diministed 1x icon and I have the following notice: "Data connection refused".

Anyone else have this problem at this point?

Much appreciated.
Offline  
Old 12-02-2005, 10:33 AM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
jscully's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Toronto, Ontario
Model: 9530
OS: 5.0.0.419
PIN: 3066853A
Carrier: Bell Mobility
Posts: 329
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Have you attempted removing your battery and putting it back in?
Offline  
Old 12-02-2005, 04:11 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2005
Model: 7250
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by atai3
Yeah, my phone is working fine with digitial coverage. However, I can not access any data functions (e.g. e-mail). The 1X icon is a diministed 1x icon and I have the following notice: "Data connection refused".

Anyone else have this problem at this point?

Much appreciated.
I saw this same question asked on another board and removal/reinsertion of the battery seemed to do the trick
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.