BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-10-2009, 01:49 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Phone not recieving or sending certain texts

Please Login to Remove!

I currently have a blackberry bold and everything has been fine up until last night. Two of the people that I am texting are recieving my responses from like 2 text messages ago its as if every three texts sends the first one. Also Ive been getting some of their messages hours late and even some the next morning. I already tried calling AT&T all they did was have me reset the phone like 20 times and then said have a nice night so there absolutely no help. Everyone else im texting is recieving my messages just fine does anyone know what I can do to resolve this issue?

Ive had the same problem a few times on my Iphone but the longest it ever lasted was about 2 hours this has been over 12

Thanks
Offline  
Old 10-10-2009, 02:22 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
miamirulz29's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: The 305!
Model: 9000
OS: 5.0.0.592
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 1,219
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Maybe its a problem with your friend's phone. Also, try getting a new sim card, maybe thats the problem.
__________________
This isn't the real Caesar's Palace, is it?
What do you mean?
Did um, did Caesar live here?
Um... no.
I didn't think so.
Offline  
Old 10-10-2009, 03:31 PM   #3 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,030
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

You could also try pulling the battery with the power on, reinserting and letting the device reboot.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 10-10-2009, 03:43 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
tsac's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Others run out when we run in
Model: Z10
OS: 10.010219
PIN: No Pin just a Tack
Carrier: at&t
Posts: 8,261
Post Thanks: 42
Thanked 572 Times in 567 Posts
Default

You did not say but are your friends also having problems with other people?. If so it may be them. Are you all on the same carrier? Maybe there is inter carrier delay.

And have a nice night
__________________
If someone helps, tell them by clicking the Thanks button


9810 BES
Z10 on BES
9700 BIS
Offline  
Old 10-10-2009, 03:52 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ive tried taking out the battery and restarting the phone numerous times and that hasnt seemed to fix the problem also I was thinking that it could be my friends phones but it dosent seem very likely that both of theirs would just all of a sudden start doing this at the same time when just minutes before everything was just fine.

Just took the phone into AT&T and they apparently dont know anything about whats happening with it
Offline  
Old 10-10-2009, 06:02 PM   #6 (permalink)
Latino Hasta La Muerte
 
Join Date: Jan 2005
Location: Denville, NJ.
Model: 7250
OS: 4.1
PIN: G!!!
Carrier: Verizon
Posts: 9,030
Post Thanks: 51
Thanked 304 Times in 292 Posts
Default

Sounds more like a network issue with AT&T and other carriers to me. The other people's carriers may have recently changed/updated their spam filters and some of your messages may have been deleted at the carrier level, never making it to the delivery stage.
Online  
Old 10-12-2009, 12:22 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks guys I just waited it out and by the next night it was starting to work again but now im just not recieving texts what so ever im not too sure whats up with this but im about to just go back to the iphone :/ kind of sucks considering I really like the bold alot better but if it cant even recieve texts no use in having it
Offline  
Old 10-12-2009, 12:46 PM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2009
Location: CT
Model: 9000
OS: 5.0.0.464
PIN: head Gunpowder
Carrier: AT&T
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've had issues like that several times on AT&T on different phones. It's a network issue, nothing to do with the phone. Going to an AT&T store won't help you any since they basically wouldn't have a clue, they're just sales reps. You should contact AT&T tech support, someone who actually knows what they're doing, not just a random CSR, although there may not be much that can be done.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.