BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-05-2009, 10:31 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2009
Model: 8330m
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BB Curve won't communicate with BES

Please Login to Remove!

I have one phone that is working perfectly off of the BES and a second phone that is setup exactly the same, but is not working correctly.
Emails, contacts, calendar events, etc. all communicate perfectly down to the phone from Outlook through the BES, but I can't send or reply to emails from the phone and when I add something to the calendar on the phone it doesn't push up to my Outlook. And if I delete emails or calendar events on my phone or on my Outlook they don't delete on the other end.

I have deleted all desktop service books from my phone and resent them from BES. I have done a reset on the phone. I have double checked my BES settings. Yet nothing seems to be fixing the problems.

Any help is greatly appreciated!

Thanks,
Mike
Offline  
Old 11-05-2009, 07:14 PM   #2 (permalink)
Latino Hasta La Muerte
 
Join Date: Jan 2005
Location: Denville, NJ.
Model: 7250
OS: 4.1
PIN: G!!!
Carrier: Verizon
Posts: 9,045
Post Thanks: 52
Thanked 305 Times in 293 Posts
Default

You can only have one device on a BES account. Are you trying to have 2 BlackBerrys on the same account?

If it's a separate account you might need to update the software on the one that's not working and set up BES again from scratch on that particular BB. Every now and then you get one that just doesn't like BES. Often updating the software, or just re-installing the current OS, is enough to clear it up.
Offline  
Old 11-06-2009, 09:55 AM   #3 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
takeshi's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Houston
Model: 8310
Carrier: at&t
Posts: 7,741
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Can you confirm that Enterprise Activation completed successfully on the BB you're having problems with?
Offline  
Old 11-06-2009, 03:21 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2009
Model: 8330m
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the replies. I discovered the problem this morning. Because I am an Administrator on the network, the system kept automatically removing the BES account out of my security setting. I've made the necessary adjustment and all is well now.
Here's the link that describes the issue:
"..tp://blogs.technet.com/sbs/archive/2006/06/30/439685.aspx"
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.