BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-16-2009, 06:57 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2009
Model: 9930
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 62
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Help, can't load OS, BB keeps rebooting

Please Login to Remove!

Help! I was attempting to update my BlackBerry Tour to .61 and the update didn't make it through. Instead of trying again I decided to wipe my device and start fresh. Now that it's completely clean I can't get the .61 OS to load. Using Application Loader (Loader.exe) as described I get to the point where AL is trying to connect to the Boot ROM. As soon as I get that message my BB reboots and keeps rebooting. If I unplug from the computer the BB stops rebooting until I go through this process again. As soon as it gets to the connecting to the Boot ROM, BAM! reboots. Any suggestions?
Offline  
Old 11-28-2009, 08:02 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2009
Model: 9000
OS: 4.6.0.282
Carrier: Mill
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Were you able to fix this?? I am having the same problem with a 9700

Last edited by Ruck : 11-28-2009 at 08:12 AM.
Offline  
Old 11-28-2009, 09:10 AM   #3 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: BBPP
OS: 10.3.2
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,922
Post Thanks: 19
Thanked 521 Times in 506 Posts
Default

Are you using a hub, or usb port in a keyboard... somethimg like that? If so, don't. Use a connection that is directly on the box.

Also, if you have media card in the blackberry, remove it and see if it makes a difference.
__________________
- Ira
Offline  
Old 11-28-2009, 10:04 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2009
Model: 9000
OS: 4.6.0.282
Carrier: Mill
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I solved it!!!!
Apparently, the problem was with mi PC. I used another one en it worked!
Thanks!
Offline  
Old 11-28-2009, 10:06 AM   #5 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: BBPP
OS: 10.3.2
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,922
Post Thanks: 19
Thanked 521 Times in 506 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Ruck View Post
I solved it!!!!
Apparently, the problem was with mi PC. I used another one en it worked!
Thanks!
Excellent!
__________________
- Ira
Offline  
Old 11-28-2009, 12:08 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2009
Model: 9930
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 62
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yeah, apparently it was my computer too... I believe you need to remove the older OS from your PC and then reboot.
Offline  
Old 11-28-2009, 12:59 PM   #7 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
tsac's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Others run out when we run in
Model: Z10
OS: 10.010219
PIN: No Pin just a Tack
Carrier: at&t
Posts: 9,100
Post Thanks: 56
Thanked 707 Times in 686 Posts
Default

A lot of new PC's use an internal hub for the multi-ports for USB. Maybe a cost cutting thing. Usually there is at least one port that is direct. Finding it is another issue.
__________________
If someone helps, tell them by clicking the Thanks button


9810 on BES
Z10 on BES
Z10 on BIS
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.