BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-02-2009, 11:58 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2009
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post Attachments from specific user don't show up

Please Login to Remove!

I have a strange issue and I'm stumped. I'm the BB admin for our company with about 1700 users. We have 1 outside company that when they send us attachments we cannot see them on the BB. But we can see other attachments on the same BB and we can see the attachment in Outlook.

For example:
- user sends email with attachment (pdf file). I receive the email but the attachment doesn't show on the BB
- if i forward the email to another user that doesn't help
- i can take the same attachment and send it to myself from Gmail and it works fine.
- have had user send multiple attachments to multiple people and have the same problem. Can open attachment in Outlook, can't see attachment on BB
- sent attachment to Storm, Tour, Curve, and 8830 World Edition devices. Works fine on World Edition but not on other phones.
- problem only seems to be from this 1 outside company.

Any help or suggestions would be great appreciated.
Thanks
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.