BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-07-2009, 11:01 AM   #1 (permalink)
CSO
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jun 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 649
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Profile disabled

Please Login to Remove!

I have a Bold 9000. Up until a few days ago, all my profiles were triggering properly, including some that I created. Now, one of them isn't working correctly. I've got it set to vibrate and ring when the device is holstered, but it only vibrates. I've rebooted. I've deleted and re-created the profile exactly as it was before, but still the same problem.

Update: it appears the problem is not with the individual profile but rather with the setting of vibrate/Tone. I have the same problem if I set the ringer to vibrate and tone while holstered, but with any of the multiple profiles that I have.

Any suggestions?

Last edited by CSO : 12-07-2009 at 11:05 AM.
Offline  
Old 12-07-2009, 11:05 AM   #2 (permalink)
New Member
 
jsconyers's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: In a van down by the river.
Model: NOTE2
OS: 4.1
PIN: <- Where do I find this?
Carrier: Sprint
Posts: 15,071
Post Thanks: 139
Thanked 140 Times in 121 Posts
Default

What do you have the volume set to in the holster setting?
__________________
The difference between stupidity and genius is that genius has its limits.
When you take things for granted, the things you are granted, get taken.
Even a mosquito doesn't get a pat on the back until it starts to work.
Too many people miss the silver lining because they're expecting gold.
[BES 5.0.3 / GroupWise 2012 HP2]
Offline  
Old 12-07-2009, 12:52 PM   #3 (permalink)
CSO
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jun 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 649
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jsconyers View Post
What do you have the volume set to in the holster setting?
I have it set to low, which in the Bold is high; and it works fine when I do the test run from within the profile/edit program. And I've sent myself multiple test messages from another phone etc., with my device in hand, and it vibrates only. The settings volume and all are exactly as the were in the past when it worked.

thanks
Offline  
Old 12-10-2009, 11:24 AM   #4 (permalink)
CSO
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jun 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 649
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Well, it turned out to be the OS. I had installed 4.6.0.519/4.6.0.304 (AT&T Official) and I eventually had this problem. Yesterday I upgraded to 4.6.0.524/4.6.0.307 and this and other problems went away.
Offline  
Old 12-25-2009, 05:30 PM   #5 (permalink)
CSO
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jun 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 649
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by CSO View Post
Well, it turned out to be the OS. I had installed 4.6.0.519/4.6.0.304 (AT&T Official) and I eventually had this problem. Yesterday I upgraded to 4.6.0.524/4.6.0.307 and this and other problems went away.
Well, not the OS, as I've once again experienced the problem. VERY strange. Rings fine if out of the holster, and vibrates fine in the holster, but won't do tone/ring while in holster. Also, it only vibrates once even though I've got it set to do so twice.
Offline  
Old 12-25-2009, 05:38 PM   #6 (permalink)
BBF Moderator
 
akosnitzky's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Southern Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.333
Carrier: Verizon BIS
Posts: 14,484
Post Thanks: 6
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

Are you using third party ringtones or the default tones. If third party, I have had issues with phones where these items corrupted the profiles. It didnt happen immediately but soon after
__________________
------
Follow @akosnitzky on Twitter

LET'S GO CANES!
Offline  
Old 12-25-2009, 10:00 PM   #7 (permalink)
CSO
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jun 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 649
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by akosnitzky View Post
Are you using third party ringtones or the default tones. If third party, I have had issues with phones where these items corrupted the profiles. It didnt happen immediately but soon after
ok, could be it. How do I reset it? Simply select standard ringtowns? The odd thing is that the ring tone by itself, with no vibration, works fine when in holster, but if I combine tone/vibration, then just vibration works.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.