BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-30-2009, 08:09 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2009
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Video & Ringtone Issues

Please Login to Remove!

For some reason my saved videos won't play...just a small icon that says loading in the upper right side and a blank screen.

Also none of my ringtones are working...preloaded or downloaded.

I did download Roxio recently which is a free download to manage pics and vids on your desktop pc, but other than that I can't understand why the ringtones wouldn't work.
Offline  
Old 12-30-2009, 03:19 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: BBPP
OS: 10.3.2
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,922
Post Thanks: 19
Thanked 521 Times in 506 Posts
Default

Wirelessly posted

Have you tried a hard reset yet? That is, with the power on, remove the battery for about 30 seconds.
__________________
- Ira
Offline  
Old 12-30-2009, 04:56 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2009
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

That actually worked, but it's ironic that this happened after I downloaded Roxio Media Manager.

Thanks!!
Offline  
Old 12-30-2009, 05:05 PM   #4 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: BBPP
OS: 10.3.2
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,922
Post Thanks: 19
Thanked 521 Times in 506 Posts
Default

Wirelessly posted

Just coincidence with roxio.

The hard reset fixes most odd problems most of the time.

I'm happy it's working for you.
__________________
- Ira
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.