BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-01-2010, 04:04 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2009
Location: Qatar
Model: 9700
PIN: 2159af5f
Carrier: CS Student
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problem with 9700 bb messenger !!

Please Login to Remove!

Hello ..

i've bb messenger with last version on my bb bold 9700

but i faced strange problem this morning !!

it appare notifiction to new msg on bb messenger but i haven't !!
and all chats i ended and closed it and nothing change !!

the icon still appare on the home screen !!

Offline  
Old 01-01-2010, 05:16 AM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,695
Post Thanks: 15
Thanked 498 Times in 485 Posts
Default

First, have you tried a hard reset? With the blackberry turned on, remove the battery for 30 or more seconds, then replace and let the blackberry reboot. See if that clears the counter notification.

If not, double check and make sure you have gone all through blackberry messenger and there is nothing unread.

If you still have the problem, you could try changing the theme to something else, and then change it back.
__________________
- Ira
Offline  
Old 01-01-2010, 05:33 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2009
Location: Qatar
Model: 9700
PIN: 2159af5f
Carrier: CS Student
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i did all that before i posted my problem :(

i remove the battery .. i changed the theme

and nothing changed !!

and i'm sure 100% there is not any new msg !!
Offline  
Old 01-01-2010, 09:53 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2009
Location: Qatar
Model: 9700
PIN: 2159af5f
Carrier: CS Student
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hello ?

i need help :(
Offline  
Old 01-01-2010, 09:57 AM   #5 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,695
Post Thanks: 15
Thanked 498 Times in 485 Posts
Default

Wirelessly posted

If someone had an idea, they would post it, I'm sure.

Your next step probably, if it is really bugging you, is to wipe the device and reinstall the OS.
__________________
- Ira
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.