BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-10-2010, 04:10 PM   #1 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Aug 2004
Model: 9650
Carrier: Sprint
Posts: 655
Post Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default Send service books not fixing problem

Please Login to Remove!

My wife uses a brand new 8330 curve from Sprint. She uses Gmail only for her email and I have it setup on her device and set to IMAP within Gmail. She is getting email but when she tries to reply to an email she isn't given the option to send, only save draft and full menu. I've logged into her BIS account and sent service books but only before pulling battery (didn't work) and a register now through HRT.

Any suggestions?
Offline  
Old 01-10-2010, 04:40 PM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,031
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

Is she also on BES for work?

If re-registering and a battery pull doesn't work, you might try deleting the email account, close out BIS and then log in again and then add the gmail account once more.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 01-10-2010, 04:43 PM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Aug 2004
Model: 9650
Carrier: Sprint
Posts: 655
Post Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Dubdub View Post
Is she also on BES for work?

If re-registering and a battery pull doesn't work, you might try deleting the email account, close out BIS and then log in again and then add the gmail account once more.
No BES has ever been associated with this device or her. I also tried that with no luck.
Offline  
Old 01-10-2010, 06:45 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Aug 2004
Model: 9650
Carrier: Sprint
Posts: 655
Post Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

anyone else?
Offline  
Old 01-10-2010, 07:51 PM   #5 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,031
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

You deleted the gmail account in BIS and then added it again?

Did you try setting it as POP?

Have you enabled IMAP in gmail?
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 01-10-2010, 07:58 PM   #6 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Aug 2004
Model: 9650
Carrier: Sprint
Posts: 655
Post Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

Wirelessly posted

Quote:
Originally Posted by Dubdub
You deleted the gmail account in BIS and then added it again?

Did you try setting it as POP?

Have you enabled IMAP in gmail?
Yes. I deleted acct in BIS, enabled IMAP and disabled POP. No change.
Offline  
Old 01-11-2010, 03:42 AM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2009
Location: Vermont
Model: 9000
OS: 4.6.0.304
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 73
Post Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

I have BB 9000 with ATT & I use Gmail as main account but I don't have mine set as IMAP. I use the Gmail app to check my mail & I can reply using either way.
Why do you have it set for IMAP?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.