BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-15-2005, 01:13 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2005
Model: 7230
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default TMO Exchange email problem

Please Login to Remove!

Has anyone heard of this problem, or do you have a way around it? I previously had no problems with tmobile's bis checking my work email, it has worked fine since the software upgrade. Now it has come time to change my password, so I have to update the password on the tmobile bis. It won't save, I tried deleting that email account and starting over and it can't configure the email account. We have to go to a secure site, but when it displays the "unable to configure" message it has dropped the "https://" off our exchange site. I think it's trying to connect to the site without the https:// which won't work. In the outlook web access URL field I tried entering "https://" twice in front of the URL hoping it would only drop one, when you do that the site that is displayed as being unabble to connect to has "https//" at the start without the ":". Does this make sense? Any suggestions?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.