BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-21-2010, 01:31 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2005
Location: illinois
Model: 9350
Carrier: Sprint
Posts: 127
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default I can send email but not receive + data issues

Please Login to Remove!

On my Blackbrry 9700 that shows full service EDGE is having data issues and for the last 3 days I can not get to the bottom of it.

AT&T says RIM is having a trend & and outage, but they can not put their finger on it, another AT&T blackberry right next to mine is working fine. I can not use browser, receive emails or go on facebook yet I can SEND emails fine. Interestingly on wifi I can do everything 100%.

Thoughts?

Thanks,
Shane
Offline  
Old 02-21-2010, 01:41 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2005
Model: 9800
OS: 6.0.0.246
Carrier: AT&T
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same here. Last EDGE e-mail I recall was Friday late afternoon. WiFi access is fine. Can send e-mail, but not receive. Also can't browse. Google Maps doesn't work, but interestingly, NY Times Reader is able to pull in articles! Calling tech support now.
Offline  
Old 02-21-2010, 01:54 PM   #3 (permalink)
BlackBerry God
 
penguin3107's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: iOS 5
Carrier: VZW
Posts: 11,701
Post Thanks: 1
Thanked 237 Times in 219 Posts
Default

BB will only work on WiFi
__________________
BCSA
BES 5.0.3 MR4 :-: Exchange 2007 SP3 RU3
http://port3101.org
Offline  
Old 02-21-2010, 05:01 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2005
Location: illinois
Model: 9350
Carrier: Sprint
Posts: 127
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks Guys.
Offline  
Old 02-21-2010, 07:42 PM   #5 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
tsac's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Others run out when we run in
Model: Z10
OS: 10.010219
PIN: No Pin just a Tack
Carrier: at&t
Posts: 8,257
Post Thanks: 42
Thanked 572 Times in 567 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by shanezam203 View Post
On my Blackbrry 9700 that shows full service EDGE is having data issues and for the last 3 days I can not get to the bottom of it.

AT&T says RIM is having a trend & and outage, but they can not put their finger on it, another AT&T blackberry right next to mine is working fine. I can not use browser, receive emails or go on facebook yet I can SEND emails fine. Interestingly on wifi I can do everything 100%.

Thoughts?

Thanks,
Shane

why are you calling AT&T when your carrier is T-Mobile??
__________________
If someone helps, tell them by clicking the Thanks button


9810 BES
Z10 on BES
9700 BIS
Offline  
Old 02-22-2010, 09:48 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2005
Location: illinois
Model: 9350
Carrier: Sprint
Posts: 127
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by tsac View Post
why are you calling AT&T when your carrier is T-Mobile??
Just corrected that, thank you. I had T-Mobile years ago, thanks.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.