BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-21-2010, 04:47 PM   #1 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Kamau's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: S.W. Lower MI
Model: 8900
OS: 5.0 +/-
PIN: 21499CE8
Carrier: Verizon, T-Mobile
Posts: 900
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Wirelessly posted

I realize that edge is not the fastest thing in the world, but is anyone else having slower than normal connections on TMO today?
My wifi is ok, but edge is today is almost crawling.
__________________
Peace,

Kamau
Offline  
Old 02-21-2010, 05:26 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Chainring's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Little Rock, AR
Model: 8900
OS: 5.0.0.461
PIN: 20ED0AAB
Carrier: T-Mobile US
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

My wife was having problems tethering today. She said EDGE just kept flaking out and reverting to only GSM. T-Mo with an 8900 in Little Rock, AR.
Offline  
Old 02-21-2010, 05:53 PM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Kamau's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: S.W. Lower MI
Model: 8900
OS: 5.0 +/-
PIN: 21499CE8
Carrier: Verizon, T-Mobile
Posts: 900
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Mine is almost the same way, except when a page is loading, it loads slowly. Then, when it gets about a third of the way through, it jumps back to the beginning, but is much faster loading. It's been like this all day.
Could be the weather too. It's been off & on, with blizzard-like conditions predicted this evening.
__________________
Peace,

Kamau
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.