BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-19-2005, 10:50 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2005
Model: 8703e
Carrier: Sprint
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Some HTML messages appear blank

Please Login to Remove!

Hey guys,

I have tried searching for an answer but can't come up with anything. We have about 25 Blackberry 7250's here at the office and I am having a problem with incoming HTML messages. Certain HTML messages that come in are viewable on the Blackberries while others are blank or empty. FWIW, we run our own BES server for GroupWise in house. Any clues on what might be causing this?

Thanks
Offline  
Old 12-19-2005, 12:52 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2005
Location: Chicago, IL
Model: 7280
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've seen this problem with multipart/mixed messages - which BlackBerry doesn't support. AFAIK there is no way around this, except to not send messages as multipart/mixed (disable HTML messages in Outlook, or don't use embedded images).
Offline  
Old 12-19-2005, 04:44 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2005
Model: 8703e
Carrier: Sprint
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Indeed one of the messages that we consistently have appearing blank on the Blackberries shows this in the headers:

Content-Type: multipart/related;
boundary="----=_NextPart_581_25de_0d3b46f2.bd3e1777_.REL"

So according to your message we will just have to live with that which is fine so long as I have an explanation for it.

However, one of the other messages that consistently appears blank has this in the headers:

content-type: text/html; charset="iso-8859-1"

So it doesn't appear this one is multipart. I wonder why this one appears empty?

Thanks for your time.
Offline  
Old 12-21-2005, 11:40 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2005
Model: 9000
Carrier: Vodafone
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've been having this problem as well, it's really weird. The blackberry received an email which appears blank, it can be forwarded to me (reading in outlook) and I can ready it. Another weird thing, if some text is added to the blank message on the blackberry I can't read it in outlook, but I can read the message which the blackberry can't (sounds confusing, I know).

There's got to be a software update or something around that can help? It's impossible to stop people sending HTML or mixed type emails, we send them out outselves. Anyone got any ideas?

Thanks for your help,
Dan
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.