BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-25-2010, 08:47 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Message Body Blank when Sent from Blackberry

Please Login to Remove!

Hi,
We have a couple of users with outlook 2007 on PCs with a problem that when they receive an email message sent from a blackberry device, the message body is blank. This is a new issue since we switched from exchange 2003 to 2010. Also recently moved to BES 5.0.1. The strange part as well, is that if the user signs onto their email remotely through a citrix connection using outlook 2007 the email displays fine. It only appears to be a problem on their PCs. Any thoughts on this?

Thanks,
Shawn
Offline  
Old 06-25-2010, 08:35 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
tsac's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Others run out when we run in
Model: Z10
OS: 10.010219
PIN: No Pin just a Tack
Carrier: at&t
Posts: 8,337
Post Thanks: 43
Thanked 588 Times in 581 Posts
Default

I would check the email headers to see if any message is being received. then check with a Pc running other versions to isolate the cause.
__________________
If someone helps, tell them by clicking the Thanks button


9810 BES
Z10 on BES
9700 BIS
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.