BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-08-2006, 11:30 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2005
Model: 8700g
Carrier: TMO
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problem with blackberry browser

Please Login to Remove!

So I am having some trouble using the blackberry browser on the Blackberry 7230. I don't have an enterprise server, I just have a blackberry and pay for the T-Mobile data service.

I have been getting a lot of errors saying "unable to connect to the specified mobile data service" etc, which I thought was just a problem with my Blackberry. However, I found a way around these problems, which now makes me wonder why I'm still getting them in some cases.

Basically, in order to get my internet to work I go to the Blackberry Browser icon, and click on WAP bookmarks and start loading the WAP homepage. After I do that, all of my internet works. But the moment I go to "Blackberry bookmarks" (in the same list) and load that page, I get the error. After that, my internet doesn't work anymore until I try to go back to the WAP homepage, which somehow enables my Internet.

I would just do the first thing and leave well-enough alone, but it also seems to shut off in other cases. Can anybody give me an idea what I should be doing?

Thanks,
Stephen
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.