BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-23-2010, 05:45 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2009
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Forwarding Attachments on BIS Not working

Please Login to Remove!

I've seen many threads on this subject, but no good answers. So I'll try again. I receive email. I want to forward that to another email so I can open the attachement and save it on my computer. I received the email, opened the attached spreadsheet, everything is good. Then I forward it. And the email is received by the other email account. WITHOUT THE ATTACHMENT!

I'm not on a corporate BES server, I'm on Sprint using their BIS servers. And both email accounts are POP3 accounts, that have each received and sent hundreds of attachments in the past. And the attachment is there and fine on my Curve 8330. I just can't forward it anywhere.

Oh, and this has happened on several emails, going to several other acounts, over the last few weeks that I've noticed it.
Offline  
Old 08-23-2010, 05:47 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
 
Motorcycle Mama's Avatar
 
Join Date: May 2008
Model: 9930
OS: 7.1.0.163
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 4,351
Post Thanks: 0
Thanked 249 Times in 240 Posts
Default

Are you changing the email address to which the email was received to a different one from which you are sending the email?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.