BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-25-2010, 12:11 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2010
Model: 8520
PIN: N/A
Carrier: Fido
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default email problems

Please Login to Remove!

I have registered my business email and they are coming through fine on my 8520. But my telus.net email account is not sending messages to my blackberry. I get the msg from blackberry that it's registered but nothing comes through. Any suggestions?
Offline  
Old 08-25-2010, 12:59 PM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,035
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

Takes 15 to 20 minutes to activate.

Is your business account on BES? If so, could the IT policy be clocking it?

What sort of messages are you expecting?

And you know it isn't a real good idea to use the carrier email account?
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.