BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-27-2010, 11:05 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: Tmobile
Posts: 73
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8900 BB Browser only error 504

Please Login to Remove!

So my Tmo 8900 won't connect to the internet using the BB browser. It works fine with Bolt, but when I try to use the BB browser on any site it gives me 504 gateway error. It won't even let me use google to search. Ideas?
Offline  
Old 10-27-2010, 01:17 PM   #2 (permalink)
Tom
Admin & Founder
 
Join Date: Aug 2004
Location: Kitchener-Waterloo, On, Canada
Model: 9800
OS: 3.1415926
PIN: UnDisclosed
Carrier: Rogers
Posts: 5,267
Post Thanks: 6
Thanked 105 Times in 25 Posts
Default

Have you tried a battery pull? It seems to be the best solution to odd software bugs.
__________________

Tom Glogowski Owner and Administrator
BlackBerryFAQ.com | BlackBerryForums.com | BlackBerryClub.com
Offline  
Old 10-27-2010, 01:22 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: Tmobile
Posts: 73
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm trying that right now, will report back, thanks for the advice.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.