BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-27-2010, 10:34 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2009
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: att
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Eclipse install question

Please Login to Remove!

I installed the Eclipse with BB plugin and after install tried opening a bb project but there is no bb project listing choice?

are there other pieces, settings that need to be installed, setup manually?

Thanks
Offline  
Old 11-27-2010, 02:13 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2009
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Movistar
Posts: 33
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Eclipse install question

Quote:
Originally Posted by brccd View Post
I installed the Eclipse with BB plugin and after install tried opening a bb project but there is no bb project listing choice?

are there other pieces, settings that need to be installed, setup manually?

Thanks
First did you plug online or you download the plug?,anyway you have to check doing on Eclipse HELP > ABOUT ECLIPSE SDK > and see what is installed. If you don't have the plug you need maybe you could try HELP> INSTALL NEW SOFTWARE > ADD > ARCHIVE > search where your plug file is in your HD > OK(this assuming that you pluged online).

I read it on the internet in some place but I don't remember where and I am not trying it yet because I'm trying to plug online having too much difficulties. I think with the connection.It is too slow.Maybe then I've to try this method also.Good luck and let us know !!.
Offline  
Old 11-27-2010, 02:23 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2009
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Movistar
Posts: 33
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default I have problems to plug Eclipse

I need to know if I have the two bars green seeming that the plugs are installing online, is it normal that these bars stuck in the same place for an hour or more?, seems that blocked in 42%, why?.When i was in this point I CANCEL it because it is hard to believe that it is not stuck.Thanks !!

Last edited by ricvantri : 11-27-2010 at 02:54 PM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads for: I have problems to plug Eclipse
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with gmail and google talk on 9700 madac General 9700 Series Discussion - Bold 2 1 11-25-2010 07:01 PM
BlackBerry JDE Plug-in for eclipse mayotas Developer Forum 2 10-16-2009 07:33 AM
gps...works in bb jde doesn't in eclipse...??? jenselense Developer Forum 0 07-28-2008 09:46 AM
Is it possible to integrate EclipseME to Eclipse 3.1 ? pa4o85 Developer Forum 0 10-17-2007 05:49 AM
PocketDay 2.53 (Wap version) problems K12 Aftermarket Software 2 08-01-2005 09:47 PM





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.