BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 12-01-2010, 07:23 PM   #1 (permalink)
New Member
Join Date: Dec 2010
Model: 8520
Carrier: Blackberry Curve
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem with video playing

Please Login to Remove!

Hi, I just got my blackberry, and when I try playing a video, it takes a lot of time to charge and finally stops and a message appears saying: "Uncaught exception: Application net_rim_mediaplayer(1386) is not responding; process terminated", does anyone no how to fix this?
Old 12-02-2010, 10:54 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Mensa
tsac's Avatar
Join Date: Mar 2005
Location: Others run out when we run in
Model: Z10
OS: 10.010219
PIN: No Pin just a Tack
Carrier: at&t
Posts: 8,837
Post Thanks: 47
Thanked 654 Times in 641 Posts
Default Re: Problem with video playing

Ok so you say it takes a lot of time to charge. what does this have to do with playing a video? the error may be either a bad video or the BB cannot continue because it does not have the power. More info may help with your question.
If someone helps, tell them by clicking the Thanks button

9810 BES
Z10 on BES
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads for: Problem with video playing
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to view WebConsole airalex BES Admin Corner 0 09-20-2010 12:00 PM
Problem with video size on playback derbish General 8300 Series Discussion - Curve 0 11-08-2007 04:29 AM
Why Did RIM Drop the Ball on Video for the Pearl? SanFrancisco General 8100 Series Discussion - Pearl 12 01-19-2007 06:40 PM

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.